ФОРУМ

Форум > VIP Brother 3 > ПРЕДАВАНИЯ - УБИЙЦИ

НОВ ОТГОВОР
Теми Автор Дата
ПРЕДАВАНИЯ - УБИЙЦИ
coolm22 2009-03-26 21:14
Вчерашният епизод с ракиената фиеста на Чуканов ли, Луканов ли е, незнам е абсолютно неправомерно да се излъчи в такъв ранен час! Поне една червена точка да бяха сложили! Като се има предвид, че дете загина като имитира опасно упражнение видяно от телевизията. Като се има предвид до какви тъжни последствия води злоупотребата с алкохол - и катастрофи и семейни свади, а и косвено повлиява живота на други познали отчаянитето и посегнали и те към....чашката! Искам да се обърна към собственика или председател на борд, съвет или изпълнителен директор на ВИНПРОМ "ПЕЩЕРА" и програмния директор на Нова ТВ, въпреки че те едва ли четат този форум:
Уважаеми съграждани,
Вие сте абсолютно ЖАЛКИ, та на вас не ви пука за децата! Благотворителността и нейното спонсорство е просто глупав трик, защото вие не може да се примирите за намалелите ви приходи. В крайна сметка вие навреждате на българските деца! Опомнете се!

точно така чичко
EmilotLioneberq 2009-06-11 10:15
И аз веднъж се бях напил, заедно с прасето, кокошките и петела, те умряха, но сестра ми Ида ги съживи. После ме водиха на неделно въздържателно училище. Срамувам се още.
 
 

Гледай на живо! 24 часа / 7 дни