ФОРУМ

Форум > VIP Brother 3 > VipBrother3 ...най-хубавото нещо

НОВ ОТГОВОР
Теми Автор Дата
VipBrother3 ...най-хубавото нещо
deja_vu 2009-05-22 15:25
което се случи на България - 2009

Българите се събуждат бавно, но поне още го могат. Предстои им дълъг път до цивилизационните ценности на Европа. Сега им остава да се отърват от злобата и комплексите, които ги деградират. Крайно време им е да се научат да уважават красотата, интелигентността и таланта на младите хора. Спешно им се налага да се разделят със завистта и злословието към които са толкова пристрастени, че чак езиците им са се разцепили като на влечуги и от тях изтича само отрова. Хора, спрете да си изкривявате душите от негативизъм, усмихнете се и погледнете на живота с добри очи. Не се въоръжавайте с камъни, защото тяхната тежест и кал може да се стоварят върху собствените ви глави. Обичайте се и си помагайте, защото това е единственият начин да вървите напред и нагоре. Признавайте чуждите успехи и наблегнете на самоусъвършестването. Извисете се над низките страсти и дарявайте хората около себе си с надежда за по-светло утре. Култивирайте добротa в себе си и се грижете да я поддържате с много любов, за да постигнете единство. Търсете хубавите страни на всяко нещо и не принизявайте собствените си проблеми до личен конфликт. Хаосът в който живеете е създаден от самите вас. Тесният ви мироглед скрива слънцето от хоризонта и привлича облаци. Огледайте се и вижте колко нещастие има около вас- тъжни погледи, хапливи думи. Живота ви минава пред едно криво огледало, където времето ви затрупва с нови излюзии, отнемайки ви възможността да изградите една красива реалност. Опомнете си и си дайте шанс!

Промяната на света започва от промените в индивидуалното съзнание.
Това е за Hammy, KoKo2 и проч. поплювковци...
Jany 2009-05-22 16:09
Браво, deja_vu, дано пожеланието ти се реализира. В този форум имаше доста гадни типчета, които просто лаеха и дори не се опитваха да си обосноват негативното отношение. Амо тж как да стане, като имаше само емоции и нито капка разум! На всичко отгоре претендираха да са най-големите познавачи на човешката душа. Дано бог им прости!
За мене VIPа беше една комерсиална и печелбарск
tigar2 2009-05-22 16:26
Но.....ако без да иска е направил добро, значи е трябвало да го има.
Не ние спасявахме децата. Децата спасяваха нас.
Най-хубавото нещо
maia234 2009-05-22 17:15
което се случи на България ?! Ама годината още не е минала, може да се случaт още неща на България!!!
Ako
zigfrid 2009-05-22 17:40
това е най-хубавото нещо, което се е случило на България, значи положението е много трагично.Подкрепям благотворителността, но не в този ВИП Брадъров вариант.
deja_vu
medaliev 2009-05-22 18:05
Смешно ми е когато някой обсъжда манталитета ни все едно вчера е кацнал в Б-я направо от Марс. Българите това , българите онова...........
Ами такива може и да сме .И к'во? Иди и поживей по света и ако не ти хареса пак си ела. Ние сме толерантни . Приемаме всякакви. Свои и чужди стига да не ни пречат.
Jany
KoKo2 2009-05-22 19:40
Много моля, даже настоявам, да ми се посочи един пост мой, дето да не е бил ясно обоснован и аргументиран ! Много се дразня от разни критикари празноглавци, които не мислят с главите си, нямат независимо мнение, страхуват се на глас да го изкажат, а най-обичат да злословят по адрес на други , по-активни от тях, форумци. Сега аргументиран ли съм или не ?
А пък с ей това изречение
KoKo2 2009-05-22 21:08
изобщо не съм съгласен : "Спешно им се налага да се разделят със завистта и злословието към които са толкова пристрастени, че чак езиците им са се разцепили като на влечуги и от тях изтича само отрова."

Не смятам, че съм влечуго, нито че езикът ми се е разцепил, а още по-малко че от него изтичала отрова. Сигурно има такива хора. Но точно ний, които критикуваме и заставаме зад всяка своя дума, в никакъв случай не сме влечуги. Смея да твърдя, че съм човек със собствено и абсолютно независимо мнение, както и че съм достатъчно смел да го заявя и отстоявам.
Ама какви влечуги
maia234 2009-05-22 21:33
каква отрова, аз също току що си видях езика, и той си е на ред!
а дааа
kaq1 2009-05-22 22:38
явно всеки ,който не смята ,че ....Това е най хубавото нещо което ни е сполетяло е гад някъква ...?!:)
deja_vu,
haha 2009-05-23 01:06
ти май си поредният пастор, а? Това вече сме го виждали. :)))
Айде, сложете си клишираните съвети ... знаеш къде.
Jany,
haha 2009-05-23 01:08
не знам на тях дали бог ще им прости ( що за простотия си изръсила?!?!), но внимавай да не си прехапеш езичето, че последствията...
deja_vu
kaq1 2009-05-23 02:00
и девойката ,която само чакаше да се изкаже в подкрепа -меко казано изкаже...уж за мир и добро с най-светли намерения се цъфнаха ,но нямат аргументи -само парфюмирани фрази -добре подредени ,като словоред ,но напълно кухи в случая...същевременно провокативни и нападателни към голяма част от хората във форума .Не е сериозно да се развиват дървени философии в случая!...било то и грамотно написани .
deja_vu,
adrianaa 2009-05-24 09:24
Клиширани високопарни призиви от този сорт и назидателно-поучителния ти тон към хората във форума никога няма да постигнат ефекта,който уж целиш."Съвършени екземпляри,отърсили се от целия негативизъм и злоба",издигнали се като че ли на някакъв пиедестал и гледащи останалите от високо,изтапанчили се важно във форума, са само смешни и неестествени.Никой не им вярва и не ги приема сериозно,дори само поради факта,че използват такива парфюмирани фрази,преписани от някой псалтир.Измисли нещо самостоятелно и по-човешко,слез от там където мислиш,че си се качил(а).Пък дано бог да ти прости на тебе заблудата,че си някакво по-висше същество от останалите простосмъртни.
Анализирайки мненията ви по темата
deja_vu 2009-05-24 15:36
констатирам, че някои потребители реагират с инфатилна обидчивост и изпадат в болезнено отрицание към градивната критика. Очевидно не ви допада да представлявате обект на изследване. С лека ръка обаче сипете епитети и разнасяте клевети. Много смело търсите лошото у другите, а се страхувате от конфронтацията с вашата вътрешна същност. По този начин се самозаблуждавате по отношение на собствената си личност, защото подсъзнателно усещате, че нещо не е наред в самите вас. Страхувате се да надникнете в себе си, където всичко е занемарено и обвито в трънливи храсти. Настървено се нахвърляте върху всеки дръзнал да поникне там. Паникьосвате се при мисълта, че някой може види порутените ви фасади. По-лесно и удобно е да следите посоката на вятъра в чуждия двор. Броите песъчинките полепнали по чуждите огради и се чудите как да повредите зрелите плодове в чуждите градини. Хукнали сте да одумвате изораните бразди по нивите на други хора, а вашите пустеят и буренясват

Избрали сте деструктивният начин, защото робувате на завист, мързел и страх.
Ще ви помоля
deja_vu 2009-05-24 15:47
да не се нахвърлите сега нaстървено върху мен, заради дързостта ми да проникна в занемарените ви фасади.

Нищо лично.
-
kaq1 2009-05-24 17:45
Категорично съм против домашното насилие,но твоя приятел или мъж деЖаву ,ако често те цапардосва напълно разбирам и подкрепям.Нетърпимо противен путкински характер си :)
:D :D :D
haha 2009-05-24 19:17
Конфронтираната ми вътрешна същност и занемарените ми порутени фасади се смяха на глас. :D :D :D
Благодаря сърдечно!
лек трус претърпяхме-19 и 20:)
kaq1 2009-05-24 19:32
порутените ни фасади след градивната критика ли...от вътрешна конфронтация ли ...от силата на словото ли на пророка -пастир-психолог ли... верно се олюляхя-ще съобщат по новините довечера -няма майтап!
може и да е от бурния смях на аудиторията всъщност-но земетръс имаше !Не я закачайте да не предизвика вторични трусове ...не дай си боже да ни унищожи и затрие:)
хахах, Тва е направо страшно ве
KoKo2 2009-05-24 19:50
"Страхувате се да надникнете в себе си, където всичко е занемарено и обвито в трънливи храсти. Настървено се нахвърляте върху всеки дръзнал да поникне там. Паникьосвате се при мисълта, че някой може види порутените ви фасади. По-лесно и удобно е да следите посоката на вятъра в чуждия двор. Броите песъчинките полепнали по чуждите огради и се чудите как да повредите зрелите плодове в чуждите градини. Хукнали сте да одумвате изораните бразди по нивите на други хора, а вашите пустеят и буренясват"

Бахти, как ви хрумват изобщо такива мисли, ей тва се чудя. Друг е въпроса, че сетне и на глас ги изричате.
коко2
kaq1 2009-05-24 20:24
Образна е -вероятно е се занимава със някъкъв вид изкуство -професионлно или под формата на хоби .Много ясно картинки русува с думички-я пише , я рисува ... я Натфиз.. Въображението е нож с две остриета .Това тука е пример как минава границите на реалността и почва сама да си говори и да си вярва :)

 
 

Гледай на живо! 24 часа / 7 дни