ФОРУМ

Форум > VIP Brother 3 > ОТЛОЖЕТЕ КОНЦЕРТА ДНЕС

НОВ ОТГОВОР
Теми Автор Дата
ОТЛОЖЕТЕ КОНЦЕРТА ДНЕС
coolm22 2009-05-29 10:41
Обръщам се до Силва Зурлева и Олга Лозанова от трибуната на форума! Просто днес не става, хайде да е утре вечер. То може да има същият рейтинг предаването и ако е само дискусионно - говорете за магистралите, колко за згиналите за 2008, колко от тях са на магистралата София - Ст.Загора, колко са загинали на "1-во класен път" Ст.Загора- Карнобат, за активните ДАИ които се скъсват да контролират само товарните, а автобусите хвърчат със 150, за М.Стависки и неговата присъда - дали дава крила на недосегаемост на опасните шофьори, за прегледите на документи но не ина мпс-та, за ограниченията на скороста по тесните пътища, общо взето темата "ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА", ако бъде разисквана вместо пеенето пак ще свърши работа. Сигурен съм, че тази ЗАКОНОМЕРНОСТ с което определение се съгласи и М.Цветков може да бъде променена. Така може да се спаси някой друг човешки живот, съгласете се!
Няма начин
maia234 2009-05-29 11:37
от дискусии няма как да се събират пари!
Утре също е ден
coolm22 2009-05-29 11:56
така, че нищо няма да бъде загубено. Моля ви, днес българите тъжат и едва ли им е до забави!
стига с тая показна благотворителност
apasionata 2009-05-29 14:40
С тия благотворителни концерти доста преигравате вече. Иззехте функциите на държавата и на няколко министерства едновременно. На моменти просто изнудвате хората за пари, което е грозно и недостойно. Няма нужда от такава показност, всеки може да направи дарение и без да го изнудвате пред камерите. А и управляващите едва ли гледат предаванията Ви, та да се сетят, че това е тяхна грижа. Крайно време е да си запълните програмата с друго. Това вече омръзна.
Ами май няма с какво друго
maia234 2009-05-29 14:50
да запълват програмите, по-добре да си изкарват парите само от реклами!
Настървеност
zigfrid 2009-05-29 19:39
Продължават да събират пари, а какво става с тях никой не казва.
Явно е, че
coolm22 2009-05-29 20:54
разговорите, са доста по-смислени от пеенето. Днес е ден на траур, няма нужда от бляскави сцени и изпълнители! Измина почти час и мога да кажа, че изпълненията са смекчени и съобразени, но като цяло неадекватни в случая! Оценявам факта, че са се разграничили от предишните концерти и водещите са други.
В деня на траур
kara 2009-05-29 22:06
Точно днес усещам страхотна болка от това, което виждам, чувам и чета. След огромната трагедия от вчера, пред безкрайната скръб и мъка, не е време за критики, "разкрития" и концерти.
Просто трябваше да замълчим, поне днес !!!!
Поклон пред паметта на загиналите и успешно оздравяване на ранените!
НИКАКВО МЪЛЧАНИЕ!!!!
GadniaBatka 2009-05-29 22:21
НАПРОТИВ!!!!!......
ТОЧНО ДНЕС ТРЯБВА ДА СЕ ГОВОРИ!!!!
КОГА ЧУВСТВА ЧОВЕЧНИ СА НАПРЕЛИ......ТОГАВА КАЗВАМЕ НЕЩО!!!!!!.......ВСИЧКО ОСТАНАЛО....ПРЕЗ ОСТАНАЛОТО ВРЕМЕ...Е СЛОВОБЛУДСТВЕНИЦА......ДИМЕК ВАКАНЦИЯ НА МОЗЪЧНАТА ДЕЙНОСТ!!!!!!!
GadniaBatka,
kara 2009-05-29 23:06
Да наистина някои, включително и ти, словоблудстват, за съжаление не под напора на чувствата! Ако имаше чувства, днес трябваше да уважите болката и да не сипете сол в наранените сърца!!!!!!!!!
НЯМА ПРОБЛЕМ МИЛА!!!
GadniaBatka 2009-05-29 23:40
НЯМА НИКАКЪВ ПРОБЛЕМ МИЛА!!!!!....ВИЖДАМ ЯВНО СИ ИЗНЕРВЕНА!!!!!
...НОРМАЛНО ЗА ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ ХОРА!!!!
ПРИЕМАМ,ЧЕ ВИНАТА Е МОЯ!!!!!!
ЯВНО АЗ НЕ СЪМ СЕ ИЗРАЗИЛ ПРАВИЛНО........В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ НЕВИЖДАМ ЛОГИЧНА ПРИЧИНА ДА НЕ ПРИЕМЕШ ПОСЛАНИЕТО МИ!!!!!
МИСЪЛТА МИ БЕШЕ......ЧЕ ТОЧНО В ТАКИВА МОМЕНТИ ТРЯБВА ДА КРЕЩИМ НЕИСТОВО СРЕЩУ БЕЗУМИЕТО.....БЪЛГАРСКО.........ТО НЕ ЧЕ НЯКОЙ ЩЕ НИ ЧУЕ.....МИ ПОНЕ ДА ИЗПУСНЕМ МАЛКО ПАРАТА!!!!!.......ИНАЧЕ ЩЕ СЕ ПОБЪРКАМЕ!!!!
НЕЗНАМ ЗА ТЕБ,НО ЛИЧНО АЗ ОТДАВНА СЕ ОТТЕГЧИХ ОТ НЕГАТИВНИ НОВИНИ В НАШАТА БЪЛГАРИЯ,ЧЕ МЕ Е СТРАХ ВЕЧЕ СИ ПУСНА НОВИНИТЕ......ЩОТО ОЧАКВАМ ДА ЧУЯ "ПОРЕДНАТА ПРИЯТНА НОВИНА"!!!!!
НО КАКТО И ДА Е!!!!!!
Аз се страхувам да си пусна телевизора, снощи
maia234 2009-05-30 18:24
превключвам на Нова, и какво да видя, накарали момиченце от Лим да разказва случката, а то се мъчи... и думи не излизат от устата му!
Повече
coolm22 2009-05-30 22:07
от тежък беше този момент! Но това е Нова ТВ, тя няма как да покаже нещата коректно и справедливо, тъй като страстно подкрепя цялата шайка на Аамед Доан и "малкото вълче"! Коректни телевизии са Си Ен Ен, Ай ти Ен и Би Би Си. Все приятни телевизии за министър-председателчето! Усмивките по Нова телевизия са за пенсионерите и малцинствата в селските райони, но за всички български деца те могат да поднесат само мъката! Децата няма как да гласуват, те не могат да наказват политиците! Не им пука за тях, а за лошия материал - ето това е СОЦИАЛНИЯ РАДИКАЛИЗЪМ на "малкото вълче" и Гоцко (по-гоцко звучи) И Нова най-високамерно продължават да просят от своята аудитория с тяхната АНТИ благотворителност. Същото е като купона със заместник-министъра в деня на траур - опитали са се да се оправдаят с благотворителност!!!
Едуард Олби
zigfrid 2009-05-30 22:27
Ако не сме се погрижили предварително да не се случи това, което се е случило, значи си го заслужаваме.
Дано вечерта
coolm22 2009-06-04 09:39
да видим вече реализарна състрадателноста на българите! Дано видим поне едно дете на което вече е помогнато! В противен случай заставам зад заглавието на темата, независимо че днес е просто един обикновен ден.
 
 

Гледай на живо! 24 часа / 7 дни