ФОРУМ

Форум > Голямата уста > Антония Петрова .... В Голямата Уста

НОВ ОТГОВОР
Теми Автор Дата
Антония Петрова .... В Голямата Уста
farchev 2009-03-31 01:00
Здравеите , току що гледах Голямата Уста ... Първо Искам да поздравя Камелиа ,страшна неотразима просто най - добрата, най хубавата, за мен тя е Мис "Vip Brother" :) , Абе ся обеснете ми каде може да стане такова нещо освен в Българиа.Госпожица Петрова ги наприказва едни..,Ама какво е туй самочуствие аз нямам думи просто..."Тя говорила да не е избират за мис,щото нямало да е интересно" Е извинвай ама тя Бакалова е 3ти по красива ,Камелиа сащо,Няма да изброявам и това не е лично мое мнение това е мнение на сички .После Какви са тез оправданиа имам да уча незнам си ко.Задават и вапрос "Гадно ли се почуства" Отговор: "Амии Аз имам да уча то нестава" е Като толкоз учиш поне да беше отговорила на Милен Цветков ."Аз сам деистващата мис" Айде някои да го приземи това момиче .Възмотен сам такова нещо не бях виждал,ще помага на децата отванка ... да то и аз им помагам от тука. КаМеЛиа Номер Едно си !
Много добре постъпи Мис България 2009!
valia062 2009-04-15 10:56
Учи момиче и си пази душата! Иначе ще станеш пачавра,като Ивайла и сестра й Божидара-изкукуригалата с чакрите!Красотата и младостта са до време,а след това?
...
bravo 2009-04-15 17:55
Антония се представи много добре при Камелия, не се подвведе от нито един въпрос и не излезе за миг от релси.
Антония
komar85 2009-04-15 21:18
показа добро поведение и възпитание.За мен тя е най-добре възпитаната и най-адекватната от всички участници и постъпи похвално като излезе сама,показа позиция и сила.
 
 

Гледай на живо! 24 часа / 7 дни