ФОРУМ

Форум > Голямата уста > Камелия, попитай съквартирантите: Ще променят ли

НОВ ОТГОВОР
Теми Автор Дата
Камелия, попитай съквартирантите: Ще променят ли
kolevai 2009-04-03 15:48
Vip Brother явно не може да отговори, за това ще помоля Камелия да попита съквартирантите в къщата, а защо не и самите деца или техните родители, но нека организаторите престанат да си затварчт очите пред молбите на всички нас които сме съпричастни с каузата.

Молим Ви, ние българите живеещи в чужбина, отворете линия която може да приема обаждания и sms от чужбина! По този начин ние хората, живеещи извън пределите на милата ни родина, ще можем да се включим и подпомогнем предаването за набирането на средства за съответната кауза. Разберете, че банковият превод е бавен, трудно достъпен, и неефективен начин за събиране на средства.

По време на реч изнесена от министър председателя Сергей Станишев в НДК на 13-ти май миналата година http://www.novinite.com/view_news.php?id=93067, по официална статистика 550 000 българи в момента живеят извън пределите на Република България, от които 250 000 са в USA, 120 000 живеят в Испания, 80 000 (в това число и аз самата) във Великобритания, и още около 70 000 в Италия. В днешно време съм убедена, че почти няма българи във Великобритания както и навсякъде другаде по света, които нямат достъп до българска телевизия, така че вероятността всички те да гледат предаването и дарят поне 1лв е изключително висока. Ако към сбора на всички тези хора изброени по-горе добавим и процента на имигрантите от неофициалните статистически данни, както и всички останали българи, които живеят по света и имат достъп до българска телевизия, сумата, която всички тези хора биха допринесли със сигурност ще надвиши 550 000лв.

МОЛИМ ВИ - Дайте ни шанс да помогнем, не лишавайте децата от правото им да се възползшат от нашата помощ! 550 000лв от нашите пари ще помогнат на вашата кауза, но най-важното, ще помогнат на самите деца!

Нека го направим заедно... Нека заедно да променим живота на тези деца!
Камелиа,поптай съквартирантите:Ще
fani 2009-04-03 16:54
Potkrepqm predlozenieto da otkriqt nomer i za xorata koito ne zibeqt v Balgariq,izobsto ne sme malko.C po edin ili dva esemesa mozem da pomognem mnogo za kauzata,ako razbirase tezi pari otidat po prednazna4enie.
 
 

Гледай на живо! 24 часа / 7 дни