ФОРУМ

Форум > Голямата уста > Бившата водеща....Венета

НОВ ОТГОВОР
Теми Автор Дата
Бившата водеща....Венета
AZ_14 2009-04-04 10:43
Колкото и странно да звучи, колегите на Венета Райкова от Нова телевизия я подлагат на унищожителна вербална атака.

Водещата на „Горещо", която роди наскоро, е тотално осмивана съвсем официално в предавания на собствената си медия, а началниците на канала сякаш са дали негласно одобрение на ширещата се агресия срещу амбициозната поповчанка. Милен Цветков се включи пръв в атаките срещу Венета, когато преди месец и половина изненадващо взе страната на Люба Кулезич в ефира на „Здравей България”. Тогава вездесъщата кинокритичка постави на място примитивната Венета. След триумфа на Кулезич поне 20 нейни колеги от Нова й стиснали ръката, казвайки й, че от години мислят същото но не било удобно да го изрекат гласно.

„Зловещо” със Зловета Райкова – нова рубрика в „Господари на ефира” окарикатурява брутално миньончето.

С нетактични подмятания към наскоро гостувалия в „Стани богат” Тихомир в отбора срещу Венета се включи и Ники Кънчев. „Тя трябва да разбере, че не е добре желана в Нова тв. Времето й изтечеи е редно да си ходи, казал Кънчев пред колеги. Редовите журналисти от Нова тв също са буквално зомбирани срещу злобарката.

Вече е ясно, че от есента „Горещо” няма да го има. Тръгва ново шоу с друга водеща която не отблъсква рекламодателите с вулгарния си език.Актуалната шефка в медията Олга Лозанова, сестра на медийния тунеядец Георги Лозанов отдавна искала да я уволни, но нямало как – от куртоазия – заради факта че току-що стана майка. Преди Венета да бъде изхвърлена от окончателно телевизията щели да минат поне още няколко месеца.
..за Камелия и Божидара
AZ_14 2009-04-04 10:44
Водещата на "Голямата уста" Камелия натрупа куп впечатления, макар да стоя със съквартирантите за кратките четири дни. Разбира се, немалко бяха вълнуващите се от това дали между нея и Божидара е пламнало нещо повече от приятелство. Все пак дизайнерката е твърдо на левия тротоар и по всичко личеше, че харесва блондинката.

Въпреки това след излизането от Къщата Камелия сподели, че целувката им с Божидара била по сценарий, а и изрази впечатления, че лесбито не си падала по нея. „Освен това аз съм хетеро и съм твърдо за мъжете", заключи Ками.

Русата фолкпевица се изказа много ласкаво за някои от представителите на силния пол в Къщата.

„Саша Антунович ме накара да се чувствам като принцеса. Промених си мнението и за Малък Тошко. Той е голям пич”, издаде тя. След първоначалното напрежение между тях сега са истински приятели. Фолкфурията не може да си обясни само мълчанието на Ицо Хазарта, с когото не успяла да размени кой знае колко думи.

Междувременно Камелия и Азис пак са приятели. Колко дълго ще продължи това примирие, тепърва ще стане ясно.
''Горещо''
AZ_14 2009-04-04 21:44
Тази вечер е Вучков при нея,гледайте...
ЗА Венета и Камелия
fena 2009-04-05 08:26
винетката е 100 пъти по добра в воденето на голямата уста камелея и 2 думи не може да свърже без да си гледа сценария нова тв си гони свестните воде6ти както този на здравеи България така и венета си замина ама няма кои да им 4упи носовете на 6ефовете теи 4е .....
До аз 14
30god 2009-04-05 09:23
Ти на 14 год ли си, че призоваваш да гледаме Венета?! Много пари трябва да ми дадат, за да я гледам.....Тази жена е толкова изчерпана, че за всички ще е най-добре да спре с изявите и да си гледа детето и мъжа....
 
 

Гледай на живо! 24 часа / 7 дни