ФОРУМ

Форум > Голямата уста > КАМЕЛИЯ-АЙСБЕРГА ЗА "ВИП БРАДЪР 3"

НОВ ОТГОВОР
Теми Автор Дата
КАМЕЛИЯ-АЙСБЕРГА ЗА "ВИП БРАДЪР 3"
svetlin63 2009-04-14 00:38
Колкото и време да прекара в ТВ шоу, тази природно ограбена жена, откъм интелект, няма да стане добра водеща.Тя няма да стане и посредствена водеща.Тя дори няма да стане слаба водеща.Тя ще си остане отчайващо трагична водеща.Липсата на артикулация, фалшивия и грозен смях, заекването между въпросите, и тежките въздишки, са само върхът на айсберга...Лошото е, че това е айсберга, който потопи "Титаник"-а, на НОВА през тоя сезон...И, ако все пак през 1912г. е имало шепа спасени-то тая пролет всички сме "издавени", без изключение...от айсберга Камелия!!!!
....
nanito 2009-04-14 00:47
когато не харесваш нещо или някой,не го гледай!по добре да е по нормална и естественна,отколкото превзета кучка!предаването си има продуценти и не ти,ами те избират кой да бъде водещ!
за нанито
svetlin63 2009-04-14 01:04
В отговор на НАНИТО, искам да кажа, че не търпя типично популистките изказвания от рода на "като не ти харесва нещо-не го гледай". Това е дълбоко погрешна и тотално сбъркана линия на поведение.Защото, на мен ми харесва шоуто, като цяло.Но да си затварям очите заради нискоинтелигентното поведение на Камелия не виждам смисъл...Форумите са точно за това-да си казваме мнението.Ако вляза в тона на НАНИТО, би трябвало да отговоря, че на който не му харесва моето мнение-да не го коментира...
За съжаление, не чух нито един градивен факт,събитие,аргумент, с който да бъда оборен...А, това е речника на един културен форум...
111
foxy_vd 2009-04-14 15:02
Светлине, айсберга за "ВИП Брадър 3" събира средно към 500 000 зрители твърд електорат въпреки факта, че започва в полунощ. Такъв интерес не е имало нито към Дим`Дуков, нито към Венета Райкова. Съжалявам за това, че си предубеден, но не се безпокой за Камелия. Тя си изкарва доста повече пари като певица и няма намерение да се занимава с материя, която не и е много по вкуса и където не се чувства в свои води. Тя е №1 в дискотеките и клубовете - там и е силата на Камелия! Гледай си скучните и до болка познати кретенясали псевдоводещи, които са се помислили за единствени и неповторими. Последното "Горещо" показа много добре кой е изтрещял от факта, че някакви чалгаджии като Камелия и Азис са напът да вземат хляба на рупори в бранша като проф. Вучков и Венетка от Попово.
.
kkikiteo 2009-04-14 16:49
Другия път ви препоръчвам вие да се явите на кастинга.
Хайде успех ви желая.
Камито
AZ_14 2009-04-14 21:36
Защо ми харесва Камелия-вчера сам си зададох въпроса и веднага си отговорих,ами не ме дразни!Виж Венета беше такъв дразнител,че направо превключвах канала,но Камелия не....не си падам по чалга,но това за мен е основен критерий...виж Луканов много ме дразнеше ,с неговите телефони,гадния му глас....като се провиква...очаквах Камелия да е много зле,но....харесва ми,сам не вярвам на себе си.Браво Камелия!
 
 

Гледай на живо! 24 часа / 7 дни