ФОРУМ

Форум > Голямата уста > професор Вучков гостува на голямата уста

НОВ ОТГОВОР
Теми Автор Дата
професор Вучков гостува на голямата уста
vlado1 2009-04-16 17:28
хахахахахахах нема такъв майтап. Ще се гледа яко!!!
...
payner4e_7o 2009-04-17 01:34
Тя Камелия как флиртува с него....а тоя даже и не се усеща.Бедрата си показа Ками, двам не й излязоха "прелестите" от декултето, а тоя Вучков вместо да се загледа - си продължи да си говори... много е прост.
аз след това предаване съм фен на камелия
play_high 2009-04-17 02:08
камелия и вучков направо сложиха слави,азис и венета в задния си джоб.Не помня да съм се смял така на шоу по телевизията, вучков-уникат. много добре усеща какво става ама се стиска да не поглежда към кратата и гърдите на камелия а тя направи уникално шоу. Вучков беше много напрегнат в началото ама камелия го поотпусна:)
проф.Вучков
fantazija 2009-04-17 16:26
Дайте линк на"голямата уста"с професорчето!
Вучков
nabludatel 2009-04-17 19:17
Аз специално доста се посмях.
rezil za kamelia
jivkocveti 2009-04-17 19:24
haresvah kamelia i kato nova vode6ta ne obra6tah goliamo vnimanie na gafovete.ama v4era prekali maitapa e maitap ama tq stsna tolkova fal6iva i sme6na 4e se izdraznih da q gledam.stegni se kami 4e stava6 za rezil.ne si aktrisa a pevica ne zabraviai.kato padne6 otgore boli a az iskreno te haresvah.
111
foxy_vd 2009-04-18 11:35
Няма нищо чудно в това, че повечето хора гледали предаването с проф. Вучков са се посмяли добре. Нали това бе основната идея на "Голямата уста" този сезон - смях до дупка! Според мен се получава доста добре шоуто, а проф. Вучков бе най-култовия гост. Камелия направо му влезе под кожата с това, че го слушаше внимателно и искаше да я учи на телевизия. Възрастните хора се разтапят когато младите им искат съвет и слушат внимателно какво им говорят. Камето много добре си мълчеше като даде трибуна на професора да се изяви в пълния си блясък и да е откровен така, както не е бил в КАНАЛ 2001, СКАТ и ТВ 2. В началото я критикувахме, че не изслушва гостите, после тя трябваше да вади думите от устата на някои от тях "като с ченгел", а с професора не можеше да се дореди да си зададе и 5 въпроса. Това предаване има най-шантавите гости в цилия ефир.

Не знам дали тя сама се усети или и казаха "на ушенце" да импровизира с проф. Вучков като седне на дивана при него, но това бе гениално хрумване. Като му оправяше вратовръзката и му представи прелестите си на една ръка разстояние човека направо се побърка. А когато му каза, че е на годините на последната съпруга на идола му (Чарли Чаплин) цялото същество на проф. Вучков си спомни за младините. Каква промяна в него само за 2 седмици след като в "Горещо" при Венета каза, че не знае коя е тая Камелия - нали!
 
 

Гледай на живо! 24 часа / 7 дни