ФОРУМ

Форум > Голямата уста > Камелия и Вучков

НОВ ОТГОВОР
Теми Автор Дата
Камелия и Вучков
viacor 2009-04-17 10:26
Какво беше това кикерчене, цицорене, крачене пред Вучков неможах да разбера. Много грозно изглеждаше от страни. Камелия си запретнна роклята, кръстосваше краката вдигайки ги високо, пъчеше си силикона направо в очите му. Оня колко е "малко загубен" само това чака и ще я емне в някоя от предаванията си.
камелия и вучков
ivanova_t 2009-04-17 10:53
камелия разбра, че не може да стои адекватно срещу него като интелект и реакции
вучков не ми е любимец, но срещу него тя изгрежда като евтина курва, нищо повече
искаше да го предизвика с показването на крака и бюст, но в крайна сметка тя се излага
да ходи да се снима и съблича в което иска списание, тук не е място за прости курви
Господа режисьори и сценаристи,
RH 2009-04-17 13:06
Господа режисьори и сценаристи,
След реакцията ви на забежежката на Андрей Слабаков за набиращата висота в интонация на Камелия започнах с удоволствие да следя "Голямата уста". За съжаление това бе до снощи. Толкова ли е трудно да убедите интелигентни или поне неизкукуригали личности да се съгласят да бъдат гости в предаването. Незнам колко хора харесват професора, но ако наистина са толкова много тази държава никога няма да се оправи.
Имам една молба към операторите. Тоалетите и прическите на Камелия, макар малко трудни за възприятие и доста екстравагантни са и много интересни. Едва ли на някоя друга водеща биха стояли прилично. За съжаление почти не ги показвате с тава снимане отгоре (нянам никакво понятие за ъгъла от който би се виждало бобре, но снощи се опитах да огледам тоалета и ми беше много трудно). Много ви моля покажете визията на Камелия!
абе вие нямате никакво чуство за хумор
play_high 2009-04-17 13:35
супер сте зле. питам ви кога друг път сте се смяли толкова на предаване по телевизията.сигурно никога не се смеете. аз мисля че след това предаване камелия заслужено се бетонира като най-готината и забавна водеща в българия, и мога само да и кажа евала и на нея и на вучков за страхотното шоу.дано отново видим при най-готината водеща шоумен номер1 на българия и пак да се посмеем от сърце, защото такъв смях лекува.
---
viacor 2009-04-17 15:07
Както казах и преди Камелия никак не е зле за водеща и то точно на такъв формат предаване. Като се има впредвид, че тя винаги е била ексцентрична и провокативна всичко в предаването стои мн добре- дори и шантавото й облекло. Определно това е по-различното предаване.
Но снощи нейното поведение с Вучков не ми хареса. Изглеждаше много курвенско, ама много. Иначе да, имаше смях.
ivanova_t
desy29 2009-04-20 02:32
абсолютно съм съгласна с теб.разбирам че това,може би е замисъл на сценаристите,но интерпретирано от Камелия беше долнопробна излагация,да не употребявам сега някои нецензурни думи.тръгнала да си навира гърдите и краката на близо 70 год.мъж.отвратително.като я гледах ми приличаше на к...а от някой бардак. нямам думи.
не е подходяща за водеща на подобно предаване.стои долнопробно с кресливия си,дрезгав,пиянски глас.какъв разговор ще води с хора,които с 10 класи над нея в интелектуално онтошение.само ще слуша и ще се блещи,не може да поддържа нивото на разговора. явно някои от продуцентите или сценаристите са харесали снимките и в порно списанието плейбой и са решили ,че става и за водеща.сигурно първо са я пробвали и след това са я одобрили за "водеща"
камелия и вучков
MILA76 2009-04-20 17:37
Вие не можете за зацепете, бе хора?!!
Поведението на всеки един водещ се диктува от продуцента и сценаристите. Поведените на Камелия също се контролираше от сценаристите. Всичко това се диктува в слушалката на Камелия, първо за да става по-интересно и второ за да провокират Юлиан Вучков.
Предаването беше много интересно, и тя се справи много добре и той също се държа
много по-добре от другите гостували "звезди". И за отбелязване е ,че каза много истини.
Най вече за хонорарите на "звездите", някой да се е осмелил до сега в ефир да изтъкне този факт?! Никой! Така че поздравления!!
ТАЗИ ВЕЧЕР ИСКАМЕ СЕКС!
NaSapun 2009-04-20 22:52
АКО МОЖЕ АНАЛЕН КАМИЛЧЕЕЕЕЕЕЕЕ! ВУЧКАТА ДА ТИ ГО НАТРЕСЕ!
...
payner4e_7o 2009-04-21 01:15
Какъв анален,бе?
Вие сте луди....Камелия и Вуяков-секс, ужас...тоя е толкова гнусен, на Камелия и пари да й дават сигурно пак няма да спи с него!
ми посмях се
JGK 2009-04-21 02:07
Ох, тоя Вучков много ме развесели. Улових се, че гледам и не вярвам на ушите си. Така се газира и вживява и набързо уреди виповете с по някое заболяване =) Попрефръкнал е човека, но няма да отрека, че някои мнения и фрази бяха точно в десятката
Смях в залата
linsay 2009-04-21 02:37
Това предаване с Вучков беше най-доброто, смях се през цялото време на бисерите му
Моите комплименти
Tikitak 2009-04-21 17:54
Моите комплименти към Камелия за предаването с Вучков, беше страхотна. Много забавно, много свежо.
ТЪПА ПУТКА
ivaila27 2009-04-21 20:27
курвата си е курва.харесвам вучков защото казва истината и ако на някой това не му харесва значи няма грам мозък в главата си.хареса ми това че вучков беше абсолютно точен в определенията за виповете.те са абсолютни боклуци както добре се вижда от всички.клечюндренето на камелия не ме изненадва ;за курве като нея това е нищо;като водеща ваобще я няма в джаза-крещи като приклещена изобщо не ми се пише повече за тая простакеса.
 
 

Гледай на живо! 24 часа / 7 дни