ФОРУМ

Форум > Голямата уста > А плиткоумната"психоложка" ?

НОВ ОТГОВОР
Теми Автор Дата
А плиткоумната"психоложка" ?
arena72 2009-04-18 23:14
Тази мома много настоятелно започва да натрапва своята простотия.
Много ми напомня на героинята от един сериал/забравих му името/, дето една уфсъ се опитваше да анализира хорицата, бръщолевеше простотии и те и се връзваха. Те на тая персонажка ми прилича "психоложката" Анииииииии. Много ми е интересно кой и поради каква странна причина я е цанил за психолог, изобщо нямам представа. Много му се изкефих на Слабаков, който я нарече доктор Менгилер. А беше доста сдържан. Честно да ви кажа, като я слушах, слушах- не повярвах на ушите си. Тук работата е доста порнографска. Тази пача е толкова психолог , колкото аз съм за речем- летяща чиния...пък кой зное може и да съм щом не разбирам смисъла на нейните изумителни психоанализи.
И за финал: Стига бе Бай Брадър, стига простотия бе. Тази кокошса вземи, че я прати...при майка й дето се вика. Айде със здраве.
Какво й е
PittBull 2009-04-19 01:17
на Ани Владимирова???
Вие какво очаквате от един психоаналитик?
Точно така се практикува психологията. Това не са врачки и баячки, нито им говорят извънземни, нито Унилсъни....
Стига бе,
arena72 2009-04-19 23:49
тази има в главата си поне още пет унилсана и още толкова други, странни същества. Ама не си го признава. Как какво и е??? Но щом има малоумници да задават този въпрос, то аз ще замълча и ще и ще си се чудя по въпроса.
arena72
desy29 2009-04-20 01:58
и на мен тази психоложка не ми вдъхва много доверие и се чудя кой и по каква причина я е ангажирал.прилича ми на патица с тая уста, инжектирана незнайно с какво.ще и гледаме устата сега.говори някакви елементарни общи приказки,дето и аз мога да ги кажа без да имам диплома за психлог.явно има дефицит на психолози в България,щом тази жена е ангажирана за тази дейност.
зубърка
Tikitak 2009-04-21 17:56
Назубрила е един учебник по психология и се опитва да си срича уроците, което никак не й се получава. Рядко тъпо същество, а и с този вечно размазан грим и мръсна коса е ужасно нечистоплътна.
 
 

Гледай на живо! 24 часа / 7 дни