ФОРУМ

Форум > Голямата уста > Много справедливо предаване тази вечер -

НОВ ОТГОВОР
Теми Автор Дата
Много справедливо предаване тази вечер -
Hammy 2009-04-21 00:50
всички в студиото твърдят че Аня е направила грешка тази вечер - браво - въпроса е разгледан много обективно и от всички страни!
saglasni sme
flor 2009-04-21 00:57
y doma vsi4ki mislim taka
Hammy
pukamina6vepsa 2009-04-21 01:01
Дези дето разглеждат въпроса - дати изглеждат жени ??? Щот на мен ми мязат на извънземни караконжули /а и Ивайла е от същата маглявина/
Всъшност
nina 2009-04-21 01:26
предаването тази вечеер - Голямата уста отново беше манипулирано. Аня не беше защитена. Даде се трибуна на онова вулгарно,арогантно и нетактично същество (Руслана ли как беше името и...),което непрекъснато говореше за морала и омиротвореността която трябва да притежават 50 годишните,а като че ли е забравила тя на колко години е след като си позволява в национален ефир да се държи като пълна простакеса,каквато е и фаворитката и "света" Ивайла.Всъшност за мен този скандал беше изсмукан от разговора между Аня и Теди,когато тя изрази възмущението си от лицемерието на контактьорката.Не мисля че е грях да да се разграничиш от двуличието и да имаш дързостта да го изречеш в лицето на човека у когото си го видял.Аня не е влизала в конфликт с никого от къщата и не е провокирала скандали,каквито Ивайла заформя ден през ден.То не беше Антония,то не беше Мария,то не бяха истории с чинии,то не бяха разговори,клюки с този с онзи,скандали с Аня с Пипи.Замислете се ,ако гледате 24 часа ще сте наясно че подривния елемент в къщата е ИВАЙЛА!За сажаление доста хора от къщата ще излязат опарени от нея
към Нина
JGK 2009-04-21 01:51
Подкрепям вашето мнение!
rhea
rhea 2009-04-21 01:58
Целият конфликт е страшен глупав и едва ли може да се заеме страна.Ивайла страшно натоварва с държанието си.Аня е жена с положение и не разбирам защо и двете паднаха толкова ниско.За първи път реших да пиша,защото поведението на тази "жена"-Руслана, беше под всякаква критика.Чудя се само нямаше ли човек в това студио,който да я спре.Тя не е отишла в качествето си на защитник на Ивайла или поне не беше споменато.След като иска да я защити,да беше използвала предаването в сряда.Много грозно,ужасно грозно беше!Толкова злоба лъха от нея,че нямам идея кой й позволява да се явява в ефир.Ако не беше Патрашкова със сигурност щях да сменя канала!Нямам обяснение как може човек,изтъкан от злоба,който не може да погледне себе си,да дава оценки и то толкова крайни,да налага на цялото общество своето мнение,да се изразява като махленска клюкарка!
rhea
rhea 2009-04-21 02:12
Явно и политици,и продуценти и изобщо всички имащи влияние върху обществото,смятат че българина е страшно затъпял.Говори тази-Руслана как Аня Пенчева разказвала за Дарина Павлова и т.н и коя поред приятелка й била.Аз не чух Аня да разказва каквото и да било за тези взаимоотношения,тя конкретно се обърна към Теодора.Чудя се дали изобщо да продължа да гледам,грозни сцени,в които се набъркват деца и всичко за лични интереси.А като капак,интриганти като това странно подобие на жена Руслана,ще дават компетентно мнение,нетърпящо възражения!Нямям думи просто!Търси се скандала,търси се шоуто!Защо не се предприе нещо,по въпроса предложен от Гала-да се отиде в тези домове,да се разговаря на място с деца,с възпитатели?!!Не,важното е Руслана да съска в студиото.
nina,
Hammy 2009-04-21 02:44
ама и аз точно това казвам!
СЪГЛАСНА СЪМ И З С ТОВА
PINKOROZE 2009-04-22 01:55
НАПЪЛНО СЪМ СЪГЛАСНА С ДВЕТЕ ,МНЕНИЯ ПО- ГОРЕ.ВЪЗМУТЕНА СЪМ ОТ ТОВА КРЕЧЕТАЛО,ОБРАЕЦ НА ПРОСТОТИЯТА И АРОГАНТНОСТА-РУСЛАНА.НИЩО ЧУДНО И НАРОЧНО ДА СА Я ПОКАНИЛИ ДА ГРАЧЕ И ГЪГНЕ ЗА ДА СТАНЕ ОЩЕ ПО -СКАНДАЛНО.ИГРАТА МНОГО ЗАГРУБЯ И ВИП СЦЕНАРИСТИТЕ ПОДКЛАЖДАТ ОГЪНЯ.САМО ДА НЕ ИЗГОРИ НЯКОЙ НА КЛАДАТА НАКРАЯ!
Не се изненадвам...ама хич!
tru 2009-04-22 15:51
Цялата тая работа е един фарс. Бас ловя, че Ивайла Бакалова ще спечели на финала. Няма как да е иначе. Всеки 13 годишен експерт, че и не само, би гласувал именно за нея. Защо? Защото малко хора осъзнават, че телевизията е средство за манипулация..а, и за правене на пари ;) В това предаване всичко се вади от контекста, за да се получи скандал. Избира се "жертва", която бива "демонизирана", в този случай това е Аня Пенчева. Нищо. Два месеца ще й викат "бабичка" и ще забравят...за предаването. Два месеца ще се крещи "Ура!" на простащината, в лицето на Ивайла Бакалова и ще се забрави...съществуването й.

Преди шоуто Азис крякал ли, крякал: "Ще ми гостува Ивайла Бакалова", но само 100тина човека знаели за кого става въпрос.
След шоуто Азис ще кряка ли, кряка: "Познайте! Ивайла Бакалова!", 100тина ще се сетят коя е, други 20 ще си казват: "Ееей, таа не беше ли...? Уф....кажи я де...!"
Това е. Житейски истини.
Аня е ужаснаа!!!
bibituuu 2009-04-22 18:49
Каква манипулация намирате в "Голямата уста" бе, хора ??? Вие съвсем откачихте!
Това, че Аня Пенчева се изложи пред цяла България и сама плю на всички свои успехи, плю на така старателно градения с години имидж на една от най-сексапилните жени в България, символ на българската красота и женственост..Да, така беше, но това вече е МИНАЛО! Защото тя САМА показа коя е Аня! Всички я видяхме как играе, как обижда Ивайла зад гърба и, как шушука в ъгълчетата на къщата, защото няма смелост да каже истината в очите. И не само на Ива, а на всички. Тя не назовава нещата с истинските им имена - за нея животът е театър и тя го доказа по един ужасно категоричен начин. Всъщност да казваш нещата в прав текст и в очите на своя събеседник не е въпрос на смелост, а е въпрос на характер и от друга страна - на светоглед.
Аня, едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто - да го направиш! Аня, ти ИСКАШ, но НЕ МОЖЕШ да бъдеш лидер, оттам идват и всичките ти проблеми!
Хора, Аня не може да преживее факта, че не може да обори Ивайла, която е и по-млада, и по-неопитна, но по-силна, наистина! Тези "женички" както Аня ги нарича, са настоящето и бъдещето, не тя!
до bibituuu
komentatorka 2009-04-23 16:06
Какво толкова харесваш в тази жена най-вече шумна, неприемаща чуждо мнение, но използваща чужди думи. Тя не се разбира не само с Аня. Почти всички в къщата избягват конфликт с нея, включително и собствената и сестра. Казват и че немогат да вземат страна по спора, защото ще извърти нещата. Според мен Аня споделяше с Пипи това което не и харесва, чисто човешки на близък човек. Тя не коментираше отношението си към Ивайла с другите, до момента в който Ивайло го направи световен проблем. А Теди, горката е толкова заблодена, че просто неразбра как сама си вкара автогол.
Аня е права в едно- монтажът е велика работа!!!
omega_13 2009-04-24 09:50
Наблюдавахте ли реакцията на Божидара, когато Ивайла я упрекна, че и тя е говорила за нея с Аня на диванчето пред портрета й ? Божидара толкова откровенно отговори :"Да, говорихме, че приличаш на испанка.". След което Божидара се замисли и се оттегли сама някъде. Ако всички думи са извадени от контекста и е направен монтаж, така, че да изглежда гадничко (в което вече съм на 200%) убедена, браво на Брадъра!!! Аня е артистка и знае, че това е възможно.
Ако разгледаме схемата: Аня и Ивайла спорят за нещо- Аня говори с Теодора конкретно за Дарина- Пипи, Теодора и Аня говорят за съвсем друго, но то се мвъква след първите две, уважаемият зрител по пътя на асоциацията как ще си отговори на въпроса " Кой конкретно имат впредвид трите жени в последния разговор?"Естественият отговор е другата участничка от част І.
Ивайло е прав, че за пари ги омаскариха всички. Не че при тази липса на контакти с външния свят участничките не изперкаха тотално...
 
 

Гледай на живо! 24 часа / 7 дни