ФОРУМ

Теми Автор Дата
Ками пиле....
kosta28 2009-04-23 22:12
Ками , благодаря ти , че изключително добре се справяш с модерирането.---@
Много освежаваш ефира и телевизиите ни .

Надявам се , че и продуцета ти е много дълновиден и след като ти е гласувал доверие и ти си го оправдала многократно , ще разчита на теб и в бъдеще .
Защото ние имаме нужда да се наслъждаваме на НАШАТА КАМИ!!!
Kami _ vizia
letti_Germany 2009-04-24 01:10
Koi oblicha Kami? Lipsa na vkus i uset!! Kami e atraktivna i i moderna i vazpriemchiva za novoto i modernoto!!! V momenta vijdame edin kich i lipsa na stil !!! Edno evtino izlachvene!! Tazi rozova koronka s kamani v kombinacia s tazi biala riza s mnogo volani i pandelki itezi "perki " na ramenete gol grab i za dopalnenia tozi prozrachen klin s pola do kolianoto- Ujas!!!!!
Koronkata s kamani bi podhijdala na edin seksi potnik s kamani !! Tozi klin na neshto semplo i po kaso kato daljina A tazi bluza e dostatachna bez vsiakvi detaili kato kamani i diademi!!! Ne moga da poviarvam che ia vijdam s vizia bez gram vkus i super evtino izlachvane !! Da si interesen i razlichen i ekstravaganten i moderen ne oznachava da si natrufen i nakichen i molia da me izvini Kamelia ama siakash vsichko i e "podareno" kato na" Ciganche"
ками,ти ли си?
lati 2009-04-24 10:56
Ха-ха,имам усещането/а аз съм прозорлива/,че тези постинги със суперлативи ги пише самата ками.ками,много си зле,пиле.Пей си,чалгата и не ни се навирай в пространството,че ще прелее чашата.Не може един чалгаджия,който пее гадни текстове в гадни ритми да е интелигентен и да иска да е водещ/Водещ само в планета тв!
lati
Auryn 2009-04-25 14:59
А ти "скъпа"за къде ставаш да си водеща?Май на доста хора им е болно,че тези" гадни чалгаджии" -се оказаха добри хора, имащи акъл ,чувство за хумор и не са дребни душици.
....
Ign0r3 2009-04-28 20:03
Абее праи си доста гафове ама ше се научи. А и едва ли има толкова много време че да пише по форуми
KAMELIA
korabnia 2009-04-29 00:36
Здравей Ками ! Аз се казвам Деян Стойчев и съм от град Русе , на 17 години съм. Аз съм твой фен още от много малък и следя твойте изяви от много време.Още помня една от твойте първи песни а имено "Истински мъж".Даже да съм бил едва 5-6 годишен просто не мога да го забравя този клип и тази толкова добра песен. И от тогава се е почна мойта голяма любов по теб. За повече от 10 години не съм спирал да мисля за тебе и да слушам твойте песни. Защото аз виждам в теб една истинска звезда която много силно свети на целия небосклон. Ти никога няма да залежиш в моето сърце, а и не само в моето ! Ти си една много истинска и неповторима жена преди всичко.Всички твои песни са претставени с един много добър почертан финес и могат да бъдат наречени с един нов стил-Камелия. Ти си един неповторим изпълнител който е едно богатство не само за България а за целия свят. Ти не веднъж си го показвала че си най добрата и знаеш как се прави истинска музика.Твоите проекти са на едно световно ниво и аз вярвам в това че ти един ден ще покажеш на целия свят коя е Камелия и какво може тя. Ти си една неземно красива жена и бих искъл да имам такава жена до себе си но не вярвам да намеря точно като теб защото ти си просто уникална! Много обичам в теб това че винаги си различна и винаги можем да очакваме от теб неочакването.
Винаги си имала много добро отношение към свойте фенове и си обръщала много голямо внимания на тях,един от които съм и аз. Ти претижаваш това което никой друг изпълнител не е притижава а имено тази харизма която ти носиш в себе си . Твойте продукти са 100% на профисионално ниво и винаги покриват модерните стандарти който винаги привличат интереса към теб дори и да са отрицателни.Текстовете на песните ти са винаги оригинални и различни и в съчетание с мелодиите на песните става един разкош! Ти просто нямаш слаба песен! Винаги знаеш как да провукираш, как да накараш хората затъели дъх да чакат с нетърпение всяко ново нещо от теб. Аз много се радвам че избраха точно теб за водеща на това модерно и интересно вечерно предаване-„Голямата Уста” Защото само когато човек те погледне на екран и не може да смени канала защото ти винаги правиш впечетление! Ти постави една нова линия в телевизиония шоу-бизнес. Ти не само че изглеждаш добре облечена водеща но и всеки път си различна. Надявам се много водещи да вземат пример от теб низависимо от това че ти си още "девстевена " в този бранш. Искам да кажа че ти си се справяш уникално с всичко с което се заемеш и да продължаваш във същия дух ! Пожелавам ти имаш много.много ама много профисионални успехи. В личен план ти пожелавам много да се обичте с Цветин и най после да ни изнедаш с едно много красиво бебче и знам че ще бъде такова, след като такива добри родители ще има то.
Ками обичам те безкрайно много и винаги ще бъда с теб !!! I LOVE YOU!!!!!!!

Обратна връзка:

korabnia@abv.bg


 
 

Гледай на живо! 24 часа / 7 дни