ФОРУМ

Теми Автор Дата
Аня и Пипи
SentinellBG 2009-04-24 20:35
Писна ми да гледам дебилното Пипи - изчадието на Аня и Сашко Диков - грозно, тъпо, дебилно, което е надъхано да е красиво и феноменално ... Какво и е VIP на тази дебела повлекана, която реве непрекъснато и заеква като реве ? Непрекъснато се чува от устата и - мама, мама, мама ... или тате, тате, тате ... леле как е възможно един човек над 20 годишна възраст да е толкова дебилен и недоразвит и смотан ?!!
Тази работила ли е някога в живота си?
За майка и - така наречената секс символка ... цяла България, разбра, че това е едно лицемерно, злобно чудовище, което е имала едничкия и рядък шанс да се махне от Диков и да се залюби с втория и мъж. Ах каква трогателна сценка беше, когато и тикна в устата вафличката и тя се натъпка с нея и погледна победоносно всички ... това нещастно създание след като е зареже и втория мъж ще завърши в психиатрия ... По-долни и по-лицемерни създания не бях виждал! Противни са ми, не искам да ги гледам повече!!!
И другите за нищо не стават
bugsbunni 2009-04-25 14:42
Според мен, МАМА ПИПИ играят някаква много тъпа постановка. Не може да ми се побере в тиквата, че може сравнително нормални хора, да се държат така неадекватно. Все пак нали и двете са актриси :)
ania i pi[pi
krasinka123 2009-04-27 09:20
mnogo se radvam che ania izleze i to blagodarenie na sapruga si toi pone ima neshto v glavata si chudia se kak tarpi tova chudo ania a pipito e tolkova ligavo che chak ne se tarpi
 
 

Гледай на живо! 24 часа / 7 дни