ФОРУМ

Форум > Голямата уста > Дано повече хора прочетат това

НОВ ОТГОВОР
Теми Автор Дата
Дано повече хора прочетат това
Iceman32 2009-05-05 23:51
По повод хората в неравностойно положение.Децата имат нужда не от пари, а от нова политика. Те не трябва да живеят в куклена къща някъде по джендемите, а в градовете, заобиколени от човешко внимание и искрен интерес. Ще заприличаме на нормална страна, когато някое момиче с умствено увреждане ви поеме палтото в гардероба на Народния театър, когато видите младеж със синдрома на Даун да мете коридора на КАТ, когато в трамвая направите място на някой малък аутист, нарамил виолончело, а пък по катерушките в парковете до вашите деца се забавляват групи от малчугани с видими несъвършенства. Това не става с есемеси, шоупрограми, журналистки в дълги рокли, сълзи и сополи, а с публицистика, възмущение и последователност. Зрителите не трябва да бъдат доведени до умиление, те трябва да бъдат доведени до катарзис.
...
payner4e_7o 2009-05-07 01:31
Напълно прав си!
Но не забравяй, че живеем в България, нашата държава е такава, не й пука за никой. Политиците са вълци единаци-всеки гледа само и единственно себе си. Никой няма да се вслуша или да направи нещо по въпроса.Поне тези ток шоута правят нещо, дори и малко да е,даряват една надежда и една усмивка, а това е нещо велико и нещо незаменимо.
!
Independent 2009-05-10 19:00
За каузите във Вип Брадър трябваше да ПОМИСЛЯТ "държавните мъже". Да вземат решение за изборите 2 в 1 и тези загубени с лека ръка 14 000 000 да се прибавят към средствата за тези деца, които нямат вина за неоредената и ограбена държава!
 
 

Гледай на живо! 24 часа / 7 дни