НОВИНИ

<< назад
 
Шоуто на ТодорПонеделник, 2009-05-11 00:32
Новина Вип Брадър 3
 • новина Вип Брадър 3
 
В шоуто на Тодор доминираха музикалните изпълнения. Андрей шеговито аргументира това с решението то да бъде емоционално и Тодор да не бъде оставен да говори много. Последователно на сцената се появиха БТР, Валя Балканска, а накрая и Катрин, която по-рано пя в дует с него. Андрей допълни, че бащата на Тошко е отказал да дойде в студиото, защото бил срещу шуробаджанащината. Видяхме и дъщеричката на Тодор, както и неговата племенничка. Шоуто беше закрито с изпълнение на Милко Кавалджиев.
 

КОМЕНТАРИ

добави коментар+
 • Първо: Доказваш, че си точно от тези, които вероятно потупват и обиждат жените в семейството си и извън него.
  Второ: Точно защото съпругът ми не пие и не използва наркотични средства, за това и окачествих Тодор като алкохолик. Не съм свикнала да гледам постояно наливане с биричка в ръка и ръсенето на простотии.
  Трето: Не знам за какви мишки в България пишеш, аз от доста години не живея в България.
  Злобните ти изказвания и лабилни нерви ме карат да се съмнявам, че работиш с алкохолици или наркомани. Човек трябва да е доста уравновесен за да може да помага на такива личности.
  Део не ми любимец, но жеше по-добрия вариянт от Тодор.
  Трудно ти е да приемеш мнение различно от твоето, от там на сетне започваш да окачествяваш хора, които не си срещал през живота и не си гледал 2 месеца в някое предаване.
  Продължавай с нарицанията, може да ти олекне и да се почувстваш по щастлив в нещастието си. :)

  Сряда, 2009-05-13 02:29 Автор: Sf_Balkan
 • specialy for Sf_Balkan......извинявай не знаех,че си жена-толкова по зле змаа теб....явно съпругът ти е алкохолно петно,което те смила всяка вечер от бой-за което съжалявам.
  Аз работя точно в тази сфера.....работата ми е свързана с жертви на алкохолизъм и наркотици/от там знам и съм виждал неща свързани с наркотиците-за които дори и не подозираш/но това е друга тема и не и е тук мястото.
  Трябва да си ...../нямам думи/ да заявиш,че Тодор е алкохолно петно...това,че веднъж се бе отпуснал и прекали-както и не само той.....май и кумира ти Део беше там-това не означава,че е алкохолик.
  Безличния Део спечели-по обясними за мен причини.....прочети днешните вестници и виж коментарите,но да говориш за човек и семейството му,които едва ли познаваш-говори за теб,че си доста ограничена и неможеш да надмогнеш себе си.....много зле!
  А това да пиеш бира е по добре отколкото да се боцкаш с хероин.....той и кумира ти си го каза......ако знаеш какъв боклук съм......съжалявам....мишки като теб в тази държава-дал господ.И те не са продукт на Тодор а на жени като теб.
  Извинявай-истината понякога боли.....но истината е и величава....оценка за дядото,бащата и самия Тодор -ще даде историята...не Ти или наркомани като Део.
  Прочети и отзивите за юТодор-те не са от алкохолици и наркомани-те са от хора със сърца гласували за едно голямо сърце-това на Тодор Славков!

  Вторник, 2009-05-12 21:31 Автор: sithius
 • Тоше ти си победителя.Ходи си с вдигната глава./не ,че ти пука/.Както и да те даваха по НТ,имаше онлай и те видяхме какъв човек си.Голямо сърце пълно с любов .А Катито е страхотно дете.Да ти е живо и здраво.Много добре говори за тригодишно. Господин Славков вие сте №1.А Андрей Слабаков велик.Неговите шоута бяха също №1.

  Вторник, 2009-05-12 09:38 Автор: EviLBoY
 • sithius, обясни какво е хероиново петно, излежда имаш опит с наркотиците. Обръщай се към мен в женски род!
  Имам правото да израза собственото си мнение и не карам никого да се съгласи с мен. За мен Тодор е един ограничен, необразован, вулгарен алкохолик. За това и държавата ни е на това дередже, защото се възхваляват ето такива индивиди като Тодор пияндето.

  Не се и учудвам, че си му почитател на Тошко, вероятно си имате сходни черти в характера, като наливане ежедневно с биричка и ръсенето на простотии без спир.

  Колко съм проста или сложна няма как да знаеш. Нито ме познаваш лично, нито си ме видял в някое reality show за имаш толкова утвърдено мнение.

  Вторник, 2009-05-12 02:36 Автор: Sf_Balkan
 • Camarad Todoree ti si nai GOLEMIYA PICH.

  Понеделник, 2009-05-11 23:05 Автор: larsen
 

Гледай на живо! 24 часа / 7 дни

ВИДЕО

още видео >>