НОВИНИ

<< назад
 
Шоуто на ТодорПонеделник, 2009-05-11 00:32
Новина Вип Брадър 3
 • новина Вип Брадър 3
 
В шоуто на Тодор доминираха музикалните изпълнения. Андрей шеговито аргументира това с решението то да бъде емоционално и Тодор да не бъде оставен да говори много. Последователно на сцената се появиха БТР, Валя Балканска, а накрая и Катрин, която по-рано пя в дует с него. Андрей допълни, че бащата на Тошко е отказал да дойде в студиото, защото бил срещу шуробаджанащината. Видяхме и дъщеричката на Тодор, както и неговата племенничка. Шоуто беше закрито с изпълнение на Милко Кавалджиев.
 

КОМЕНТАРИ

добави коментар+
 • specialy for Sf_Balkan......извинявай не знаех,че си жена-толкова по зле змаа теб....явно съпругът ти е алкохолно петно,което те смила всяка вечер от бой-за което съжалявам.
  Аз работя точно в тази сфера.....работата ми е свързана с жертви на алкохолизъм и наркотици/от там знам и съм виждал неща свързани с наркотиците-за които дори и не подозираш/но това е друга тема и не и е тук мястото.
  Трябва да си ...../нямам думи/ да заявиш,че Тодор е алкохолно петно...това,че веднъж се бе отпуснал и прекали-както и не само той.....май и кумира ти Део беше там-това не означава,че е алкохолик.
  Безличния Део спечели-по обясними за мен причини.....прочети днешните вестници и виж коментарите,но да говориш за човек и семейството му,които едва ли познаваш-говори за теб,че си доста ограничена и неможеш да надмогнеш себе си.....много зле!
  А това да пиеш бира е по добре отколкото да се боцкаш с хероин.....той и кумира ти си го каза......ако знаеш какъв боклук съм......съжалявам....мишки като теб в тази държава-дал господ.И те не са продукт на Тодор а на жени като теб.
  Извинявай-истината понякога боли.....но истината е и величава....оценка за дядото,бащата и самия Тодор -ще даде историята...не Ти или наркомани като Део.
  Прочети и отзивите за юТодор-те не са от алкохолици и наркомани-те са от хора със сърца гласували за едно голямо сърце-това на Тодор Славков!

  Вторник, 2009-05-12 21:31 Автор: sithius
 • Тоше ти си победителя.Ходи си с вдигната глава./не ,че ти пука/.Както и да те даваха по НТ,имаше онлай и те видяхме какъв човек си.Голямо сърце пълно с любов .А Катито е страхотно дете.Да ти е живо и здраво.Много добре говори за тригодишно. Господин Славков вие сте №1.А Андрей Слабаков велик.Неговите шоута бяха също №1.

  Вторник, 2009-05-12 09:38 Автор: EviLBoY
 • sithius, обясни какво е хероиново петно, излежда имаш опит с наркотиците. Обръщай се към мен в женски род!
  Имам правото да израза собственото си мнение и не карам никого да се съгласи с мен. За мен Тодор е един ограничен, необразован, вулгарен алкохолик. За това и държавата ни е на това дередже, защото се възхваляват ето такива индивиди като Тодор пияндето.

  Не се и учудвам, че си му почитател на Тошко, вероятно си имате сходни черти в характера, като наливане ежедневно с биричка и ръсенето на простотии без спир.

  Колко съм проста или сложна няма как да знаеш. Нито ме познаваш лично, нито си ме видял в някое reality show за имаш толкова утвърдено мнение.

  Вторник, 2009-05-12 02:36 Автор: Sf_Balkan
 • Camarad Todoree ti si nai GOLEMIYA PICH.

  Понеделник, 2009-05-11 23:05 Автор: larsen
 • Тодоре - скрита лимонка си беше и такава си остана. Мисля, че си с много широка душа, но го прикриваш умишлено, за да не злоупотребяват хората с теб. Но никога нямаше продуцентите на предаването да ти позволят да издухаш Мария от сцената, нали целта беше да я задържат там. Това личеше от всичко, включително и от отношението на Ники Кънчев. Така че ти си супер и Силвия да не ти се кра - няма за какво.

  Понеделник, 2009-05-11 16:41 Автор: Irina666
 

Гледай на живо! 24 часа / 7 дни

ВИДЕО

още видео >>