НОВИНИ

<< назад
 
Шоуто на ПетяНеделя, 2009-05-10 23:50
Новина Вип Брадър 3
 • новина Вип Брадър 3
 
В началото на шоуто си (с продуцент Валери Запрянов) Пипи благодари на всички, заради които е била в Къщата. Изненадата на вечерта беше появата на момчета от Софийската математическа гимназия, които са част от Националния отбор по математика на България. В шоуто имаше и фокуси, а Верка, с която Пипи пя в дует по-рано днес, също се появи в нейна защита и изпълни народна песен. Накрая Маргарита Хранова изпя един от най-големите си хитове. Така и завърши шоуто на Петя.
 

КОМЕНТАРИ

добави коментар+
 • Ивете, ние даваме път на подрастващото поколение. Тук пишем за една 25 годишна ЖЕНА! Ако на тази възраст не си самостоятелна, а не като Пипи на мама за полата и за на тати потфела, не знам кога.
  Това момиче не е никак интелигентно за колколко го представят. Има проблем с изразяването, показа, че не отстъпва по клюкарене, злобеене и интригантство от майка си и Ивайла. мърморенето на пипи продължи дори след като конфликта Ивайла и аня беше приключил. при всеки удобен момент Пипито и Марийчето нареждаха Ивайла.
  Тази девойка в Англия не е била самостоятелна, а отново мама и тати са я издържали.

  Ела да ги видиш в прословутата Америка как са деца на по 19-21 годишни, а не жени на 24-25 като Пипи.
  Сами си плащат обучението и работят на по две места за да си плащат разноските. А в същото време техните майки и бащи не им помагат с нито един цент, а някои от тях са с собствени бизнеси или високо платени професии.

  Вторник, 2009-05-12 02:27 Автор: Sf_Balkan
 • Петя е ХОДИЛА с 2 МОМЧЕТА И 1 МОМИЧЕ след като приключила връзката си с Христина Николова, 2 години по малко от Петя Дикова.Малко след влизането на Петя в къщата Христина го признала.
  Христина казва че доста често е спала в Петя ,,В началото Пипи се дърпаше,но после ми пусна.....''

  Понеделник, 2009-05-11 17:16 Автор: rauch
 • стига злоба. и известните имат деца. тая ивайла е изтъкана от неври, нечовешка злоба и комплекс на изоставена жена. постоянно се заяжда с останалите. и писмата на майка и бяха голям резил. много по-рано трябваше да отпадне. свикнала е навсякъде с връзки. като гледам, че е най обикновена жена се чудя кой видя в нея мис?

  Понеделник, 2009-05-11 16:43 Автор: kaloto
 • Всяко българско дете като отиде в Америка и се яви на тест за да се запише в който и да било клас и показва много по-голям потенциал. Всички американци се чудят "ама то наистина ли?" е за 3-ти клас например, като покрива теста за 5-ти. Е нашата Пипи за това е завършила Американския колеж, защото е по-назад в развитието си от връсниците си. Това личи и до ден днешен, не може едно изречение нито да започне, нито да завърши. А в Лондон може да учи всеки стига да има пари, важното е после какво става, там преподавателите /познавам такива/ излизат по време на изпит - няма квестори, проблема си е на студентите, могат да преписват колкото си искат, ще ги вземат на всякъде на работа завършили престижен университет. Но ако после покажат, че нищо не могат - като Пипи ги уволняват и след това никъде не ги взимат на работа. Ако беше обърнала очи малко повече към баща си щеше да стане човек от нея, но тя се държи за полата на майка си. Всеки сам прави избора в живота си!

  Понеделник, 2009-05-11 16:26 Автор: Irina666
 • ivetta_
  Защо сравняваш Пипи с Ивайла? Защо не я сравни с Крис? Едно Дете, на половината на годините на Пипи, незрящо, трудно подвижно... незавършило „Американско, Английско, Лондонско” образование, чиито родители не са известни и влиятелни, но очевидно са хора с големи сърца, това дете показа на сцената скромно и ненатрапчиво с пъти по-висока класа, интелект и доброта от Пипи-то.

  КРИС ми даде надежда, че ще ни бъде, не Пипи.

  Понеделник, 2009-05-11 14:15 Автор: AbbA
 

Гледай на живо! 24 часа / 7 дни

ВИДЕО

още видео >>