НОВИНИ

<< назад
 
Шоуто на ПетяНеделя, 2009-05-10 23:50
Новина Вип Брадър 3
 • новина Вип Брадър 3
 
В началото на шоуто си (с продуцент Валери Запрянов) Пипи благодари на всички, заради които е била в Къщата. Изненадата на вечерта беше появата на момчета от Софийската математическа гимназия, които са част от Националния отбор по математика на България. В шоуто имаше и фокуси, а Верка, с която Пипи пя в дует по-рано днес, също се появи в нейна защита и изпълни народна песен. Накрая Маргарита Хранова изпя един от най-големите си хитове. Така и завърши шоуто на Петя.
 

КОМЕНТАРИ

добави коментар+
 • Петя е много симпатично, интелигентно и възпитано младо момиче. Възхитена съм от нея, наистина не съм очаквала, че все още има такива млади хора. Понякога наистина е много емоционална, но това е до темперамент и характер. За съжаление такива хора в България не се котират и затова младите хора напускат България. Тук за пример са чалга културата, бързо спечелените пари и позиция в обществото. Замислете се колко години трябва наистина да се изгради една личност, с интелект и култура! Типично за селския манталитет на Ивайла Бакалова е голямото самочувствие, която дори не може да се изразява като хората. Дайте път на интелигентните млади хора, да останат в България!

  Понеделник, 2009-05-11 11:36 Автор: ivetta_
 • mnogo e zle taia sricastata . to bese iasno ce niama da speceli kade se turia kato nisto ne stava ot pipeto

  Понеделник, 2009-05-11 10:45 Автор: neda3737
 • То беше яано, че Пипи/Петя не може да спечели.Не само заради жалкото си"шоу". Валери Запрянов е умен човек и не ми е ясно защо се е хванал точно с нейното продуциране. Тя нито може да пее, нито даже да говори(всичко почва с ааааа или иииии) и то на пресекулки. И стова зайче- колко мило и инфантилно. За жена на почти 25 г. , колкото се мъчи да подчертава , че е на 24 г. Даже пред момчетата от гимназията( ето това са иситнското бъдеще на България), глезено каза, че са почти на една възраст( разликата е 5-7 години).Мама Аня е навредила много на това"дете". Да я беше одтавила сама да се оправя, след като вече е учила в чужбина, има някаква самостоятелност. Не е нужно на 52 г. да се сещаш , че си имала и дете.

  Понеделник, 2009-05-11 09:56 Автор: bisserina
 • И ОЩЕ НЕЩО ОТ МЕН,ТИ МАМА И БАБА СТЕ КАТО МОЙТА ЗЪЛВА,СВЕКЪРВА МИ И НЕЙНАТА МАЙКА,СЛУЧАЯ МИ Е ПОЗНАТ ДО БОЛКА,ТОВА Е СИНДРОМА НА ПОШЛОСТТА!ПОЗНАТО МИ Е ТОВА ТРИО ОТ ВСЯКЪДЕ!АЗ,МАМА И БАБА.....КАКВА ИДИЛИЯ!И АЗ ИМАМ МАМА И БАБА НО С ТЯХ ГОВОРИМ МНОГО ПО СЪЩЕСТВЕНИ НЕЩА ОТ ТОВА ДА ВРЕДИМ НА ХОРАТА С КЛЮКИ!;-)

  Понеделник, 2009-05-11 09:50 Автор: sunnni
 • МНОГО ГОЛЯМ СРАМ МНОООООООООГО!БАБО АНЯ КАКВО СИ НАПРАВИЛА НА МОМИЧЕТО,ТО ОЩЕ ОТ СЕГА Е ЕДНА ГОЛЯМА ИНТРИГАНТКА,ПРЕДСТАВЯМ СИ КАТО СТАНЕ НА ТВОЙТЕ ГОДИНИ,МАЙКО МИЛА,ПО ДОБРЕ ДА БЕГА КЪМ ЛОНДОН!ТУКА СЕ ОРЕЗИЛИ ЯКО!ТИЧАЙ ЯКО АНЧЕ ДА СЕ ОФЕРТИРАШ НА ТОЯ И ОНЯ,ДА СЪБЕРЕШ ПАРИЧКИ И ДА ПРАЩАШ МАЛКОТО ЗЛОБЧЕ НАДАЛЕЧЕ!

  Понеделник, 2009-05-11 09:46 Автор: sunnni
 

Гледай на живо! 24 часа / 7 дни

ВИДЕО

още видео >>