ВИДЕО

Телевизионно предаване 9 май Неделя, 2009-05-10 14:44
00:45:20 min

Ако сте пропуснали да проследите предаването от девети май, Големия брат ви дава възможност да го видите - тук, в сайта. Предстоят ви вълнуващи и интересни мигове, в компанията на великолепната седморка в Къщата - Део, Ицо Хазарта, Тодор Славков, Ивайла Бакалова, Мария Гроздева, Петя Дикова и Софи Маринова.

Приятно гледане!

 
 

КОМЕНТАРИ

добави коментар +
 • Абе, вие сте били много тъпи. Какво му е на човека? Супер си е. Даже той беше моят любимец, и изобщо не го крия. Той наистина имаше най-много чувство за хумор от всички в къщата. Какво като е комунист? Даже след като комунизъма изчезна от България, тя стана такава, каквато е сега. И всички продължават да говорят глупости за комунистите. А Бойко Борисов - примерният софийски кмет нито веднъж не спомена какво мисли да направи, където и да отиде само плюе срещо комунистите. Плюе, говори глупости, и не смеят да го попитат в предаване или където и да е какво смята да прави. Това е той - един фуклив егоист. Не си мислете, че той не краде. Всички крадат. И сега държавата е съсипана. Когато е имало комунизъм е било хубаво. В другите държави в Европа как е хубаво? Те повечето са комунистически. Замислете се, заслепени глупаци..

  Събота, 2009-07-04 14:27 Автор: play_n_win
 • Не беше права майка ти да те вкарва в това шоу.Просто сгреши. Ти не си за това.Нямаш нужда от тази показност.Ти си достатъчно интелигентна ,образована , красива, да много си красива.Това ти го казва жена която е на възрастта на твоята майка.На светлинни години си от тези с които беше в къщата.Не са ти нито на образованието ,нито на интелекта ,нито на духовността.Затова не трябваше да те вкарва майка ти там. Аз зная ,че в Англия или там където си учила никой не е взимал изпитите вместо теб, никой не е спал по цели нощи вместо теб, никой не знае как се чувтсват децата които учат и завършват в чужбина.Никой ,който е завършил тук в България не знае.Затова ти се възхищавам прекрасно момиче.Имам дъщеря у която завърши немската гимназия в Пловдив и която сега завършва право в Германия.Тя наистина работи и се издържа почти сама там и е на финала.Като майка всичко ми е минало през главата.И могото сълзи , изплакани в самотните нощи без нея, и невъзможността да и помогна с нищо, безсилието когато се е обаждала и ми е казвала ,че е с 39 гр температура и не може да се довлече до мивката да пие вода.Но това тези които пишат тук простотии не го знаят.и никога няма да го знаят защото трябва да се преживее.А за такива боклуци като Ивайла.... о не се тревожи.Просто не контактувай с тях .Те са далече след теб.Прахта ще ти дишат цял живот прекрасно дете.Всъщност ти не си дете .Но аз съм на възраст 50 години и за мене винаги ти и дъщеря ми ще сте деца.Иначе ти си прекрасна младажена.Е какво повече от това

  Понеделник, 2009-05-25 16:35 Автор: krumovska
 • Петя , ти си толкова над тези с които беше в къщата, толкова над тези ,които пишат простотии тук ,ти си на светлинни години от тях и всичко това е благодарениа че си чела много и това си личи повярвай страшно си личи.Затова те мразят , тази омраза ще я има винаги в живота ти. Но това не бива да те впечатлява.Такъв е живота.Една непрекъсната борба с простака .

  Понеделник, 2009-05-25 16:23 Автор: krumovska
 • IVAILA e mnogo zlobna i grozna koi q e izbral za Mis Balgariq.Tq ne prili4a na 4ovek!Aniq Pen4eva i Pipi sa super!!!

  Неделя, 2009-05-17 13:31 Автор: ansni
 • Ивайла няма нужда да се възмущава от тъпи хора.И една Мелиса се възмущава

  Сряда, 2009-05-13 15:58 Автор: vitoklimentov
 

Гледай на живо! 24 часа / 7 дни